Project

Sfeervolle keuken met een
chique en landelijke uitstraling

Omschrijving

In een prachtige boerenstee in Ouddorp mochten wij deze prachtige keuken plaatsen.

Bijzonderheden

Het eerste wat opvalt bij deze keuken is de prachtige kleurencombinatie. De sfeer is vriendelijk, chique en tegelijkertijd zou het zo in een vakantiehuis op Ibiza geplaatst kunnen zijn.

De strakke lijnen van het keukenblokje en het eiland lopen naadloos over in de prachtige oude balken, een heel goed voorbeeld dat chique en landelijk mooi bij elkaar combineert.

Natuurlijk is de keuken ook voorzien van de modernste snufjes! In het eiland vind je een ideale Neff kookplaat met daarin de afzuiging. Doordat de afzuiging in de kookplaat zit heb je geen last van een afzuigkap boven je hoofd en blijft de ruimte open. Daarnaast zit er ook een Neff oven in het eiland. Het eiland heeft ook een  stopcontact die je na gebruik makkelijk naar binnen kunt klikken.

Het keukenblokje is uitgerust met een koelkast en met een Quooker kraan. De Quooker kraan is tegenwoordig onmisbaar in een keuken, een klik naar beneden een draai opzij en je hebt kokend water. De kraan, oven, kookplaat en ingebouwde stopcontact zijn uitgevoerd in het zwart en de greepjes een mooie messing kleur.