Project

Moderne keuken in zwart/wit

Omschrijving

Deze gezellige maar strakke keuken mochten wij plaatsen in Sommelsdijk

Bijzonderheden

Deze keuken is uitgevoerd in 2 contrasterende kleuren, namelijk zwart & wit. De prachtige witte hoogglans frontjes met hoogglans werkblad steken prachtig af tegen de hoge, donkere kastenwand met zichtbare houtnerf. De witte fronten hebben een in gefreesde greep lijst terwijl de donkere fronten een elegant zwart greepje hebben.

De keuken is uitgerust met zeer fijn apparatuur. De inductie kookplaat is van Neff en heeft een geïntegreerd afzuigsysteem. De kookplaat is makkelijk te bedienen door middel van een magnetische knop. Daarnaast bevat deze keuken ook een oven en een stoomoven van Neff. De linkse oven heeft een ‘hide&slide’ deur, dit wil zeggen dat je de deur onder de oven kunt schuiven zodat je de vingers niet verbrand. Onder de rechtse oven zit een warmhoud lade, handig als de borden warm moeten blijven! Natuurlijk kan de zwarte kraan van Quooker ook niet ontbreken. Deze kraan is absoluut onmisbaar, door alvast kokend water in de pan te doen (uit de kraan) verkort je de kooktijd van bijvoorbeeld aardappelen en groente.

Je kunt in deze keuken goed zien hoe de hoekkasten zeer goed benut kunnen worden door middel van de Lemans. Deze kun je helemaal uit de kast trekken zodat je ook bij het achterste product van de kast kunt, zo verlies je geen ruimte.