Project

Moderne keuken en interieur

Omschrijving

In een prachtige vakantiewoning mochten wij dit moderne interieur plaatsen. Door de vele ramen valt er ontzettend veel licht binnen waardoor de ruimte warm en gezellig aanvoelt.

Bijzonderheden

In dit prachtige huis mochten we het interieur maken voor meerdere ruimtes. Zo mochten we de keuken, badkamer, slaapkamer, tv meubel en kasten maken. Het interieur is overal in dezelfde houttinten uitgevoerd, dit geeft veel rust en warmte in de woning.

De ruime leef keuken bestaat uit 2 grote kastenwanden en een heerlijk eiland waar ook aan gezeten kan worden. In de hoge kasten wanden vindt je de koelkast, vriezer, kraan en spoelbak, oven en volautomatische koffiemachine. Het apparatuur is zeer luxe en uitgebreid en van het merk Gaggenau, de kraan is van Quooker.

In het eiland vind je naast een zitgedeelte ook het kook gedeelte. Er zit een inductieplaat met downdraft afzuiging in verwerkt. Het bijzondere aan deze kookplaat is dat er alsnog knoppen voor zijn, deze vind je voor de kookplaat in de frontjes.

Naast de keuken hebben we ook de meubels in de badkamers mogen maken. Hier hebben de klanten gekozen voor een mooie houtdecor in combinatie met een luxe, licht blad met bladplinten. De lades zijn greep loos waardoor het geheel strak en netjes is.

Ook hebben we in dezelfde stijl alle kledingkasten, tv meubel kast en het bed ombouw gemaakt. In het bed ombouw zit een led strip over de hele lengte, zo heb je altijd mooi licht om bijvoorbeeld een boek bij te lezen. De stop contacten en lichtschakelaar zitten naast beide kanten van het bed zodat je niet je bed uit hoeft.

Inspiratie gekregen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze verkoopadviseur voor een vrijblijvende offerte.