Project

Moderne keuken met kamer en suite

Omschrijving

Dit chique interieur plaatsten wij in een prachtige woning in Oud-Beierland.

Bijzonderheden

Voor dit huis mochten wij veel van het interieur maken: de keuken,  kamer en suite, tafel, en het haardmeubel. Het is absoluut een plaatje om te zien.

De keuken heeft een warme maar toch een strakke uitstraling. De strakke, greep loze bruine fronten in combinatie met de zwarte kraan en het grijze blad matchen perfect. In het blad van het kookeiland zitten ook stopcontacten weggewerkt, zo heb je extra werkruimte om bijvoorbeeld lekker te bakken of juist om achter je laptop te werken. Ook zit er een strakke inductieplaat met downdraft afzuigsysteem in het blad, zo wordt koken echt een feestje. In de hoge kastenwand zitten de koelkast, oven maar ook een inbouw koffieapparaat! Zo heb je geen losse apparaten meer op je blad staan.

Deze mooie keuken is verbonden aan de woonkamer met een kamer en suite. Door de stalen deuren van de staalfabrique (die door ons geplaatst zijn) straalt de kamer en suite pure luxe uit. Naast dat een kamer en suite een mooie scheiding is, zit er ook enorm veel opberg ruimte in! Zowel in de keuken als in de woonkamer is er opbergruimte gecreëerd.

In de woonkamer mochten wij het meubel om de haard maken. Door het zelfde materiaal te gebruiken voor de fronten is heel de benedenverdieping in dezelfde stijl. Hoe gezellig is het om met zijn allen rond dit haardje te zitten?