Project

Chique interieur in zwart
met marmer combinatie

Omschrijving

Dit chique interieur plaatsten wij in een prachtige woning in Oostvoorne.

Bijzonderheden

Voor dit huis mochten wij veel van het interieur maken: de keuken, het haardmeubel, de kasten en het kantoor. Daarnaast hebben wij ook de spiegels gemaakt en de voordeur bekleed zodat het echt een geheel is geworden.

In deze keuken wordt koken echt een feestje. Doordat het kook gedeelte in het eiland zit kun je moeiteloos met je gasten praten tijdens het koken. Het wit keramiek marmer is een echt statement en combineert moeiteloos met de zwarte fronten en de bronzen grepen. De keuken heeft alle luxe die je in een keuken kunt gebruiken. Zo is er een oven, magnetron, inductieplaat maar ook een heetwaterkraan en een wijnkoeler.

De badkamer meubels zijn gemaakt van composiet met een marmerlook, zo heb je echt een uniek meubel die veel sfeer geeft. De zwarte frontjes zijn ook hier erbij betrokken. De spiegels zijn ook gemaakt door ons en geven de badkamer ook weer extra sfeer.

Het kantoor is ook weer met zwarte fronten met houtstructuur, hier zijn alleen de fronten greep loos uitgevoerd. Natuurlijk is er ook aan de verlichting gedacht, in elk vak zit een led strip zodat alles goed en duidelijk verlicht is. In een van de kasten hebben wij ook een koelkast geplaatst, zo heb je alles bij de hand.