Project

Stoere zwarte keuken, buitenkeuken,
badkamermeubelen en inbouwkasten

Omschrijving

In een prachtige moderne villa in Oostvoorne, hebben wij de keuken, buitenkeuken, diverse badkamermeubelen en inbouwkasten geplaatst.

Bijzonderheden

De moderne greeploze keuken is van donker eikenfineer. In combinatie met het witte gemarmerde blad van keramiek geeft dat een prachtig contrast. De hoge kasten bieden naast veel opbergruimte ook ruimte voor de Miele inbouwapparatuur en de mooie wijnkoeler.

In de hal, toilet en badkamers is dezelfde stijl doorgetrokken. In de badkamers is gekozen voor een donkergrijs gemarmerd blad met daarin twee wastafels in de hoofdbadkamer en één wastafel in de tweede badkamer.

Ook de dressing room is voorzien van inloopkasten in dezelfde stijl, inclusief een eiland met vitrine. De led-verlichting is daarbij subtiel in de kasten weggewerkt.

De kantoorruimte heeft ook hoge kasten in dik zwart eikenfineer. En dat zien wij ook weer terug in het toilet waar de wastafel omlijst is met koperkleurige wandbekleding van decolegno.

De buitenkeuken combineert dik zwart eikenfineer, met een composiet blad en rvs-achterwanden. Deze is tevens voorzien van een big green-egg die op maat is ingebouwd.