Project

Landelijke keuken en interieur
in geborsteld eiken

Omschrijving

Deze ruime woning in Ooltgensplaat mochten wij voorzien van een stoere landelijke houten keuken en diverse interieurtoepassingen.

Bijzonderheden

Het gebruikte basismateriaal in deze keuken is geborsteld eikenhout in combinatie met composietbladen en retro beslag van Dauby. Samen met de grove staanders geeft dat deze keuken een stoer en toch ook landelijke karakter.

Centraal in de keuken staat het grote spoeleiland met een Quooker kraan en veel kastruimte. Nog meer kastruimte heeft men in de inbouwkastenwand waarin ook twee combiovens zijn geplaatst. Koken doet men in deze keuken op een ATAG inductieplaat met wokbrander op gas.

In dezelfde stijl hebben wij een TV/audiomeubel geplaatst dat mooi combineert met de gashaard. Nog een mooie en praktische oplossing leverden wij in de vorm van een kastunit voor de wasmachine met onder de wasmachine uittrekbare laden voor het wasgoed. In deze bijkeuken plaatsten wij ook nog een kastenwand.

Ook het badkamermeubel met daarin twee wastafels is van geborsteld eiken en voorzien van een composiet blad. En in de ruimte naast de badkamer mochten wij in dezelfde stijl een royale garderobekast realiseren.