Recepten van klanten
Met regelmaat kunt u hier mooie recepten verwachten van klanten. Recepten die zij met passie & plezier in hun Harry Westhoeve keuken maken.
VOLG ONS & KOOK MEE
• 200g pasta
• 1 aubergine
• 1 dikke bol knoflook
• 1 sjalotje
• 3 eetlepels olijfolie
• 400g verse zelf gepelde tomaten
• Vers gemalen peper
• Zeezout
• Parmigiano Reggiano
• 20 blaadjes basilicum
Snij de aubergine in lange plakken van ongeveer een halve centimeter dik. Bestrooi de plakken aubergine rijkelijk met zout en zet deze rechtop in een vergiet voor de duur van 30 tot 60 minuten.
Doordat de aubergine is bestrooid met zout, gaat de aubergine zweten en verliest deze zijn vocht. Snij ondertussen de knoflook en sjalot in kleine stukjes. Als de aubergine een groot deel van zijn vocht heeft verloren, dep je de aubergine droog. Snij de aubergine nu in kleine plakjes.
Verwarm een oven voor op 180 graden.
Download dit recept hieronder (pdf).
MET DANK AAN @marlies_elizabeth_marina