Houdt u van een knusse, warme en gezellige stijl? Dan is een nostalgische keuken wellicht iets voor u! Nostalgische keukens hebben vaak een authentiek en warm karakter en zijn te vergelijken met landelijke keukens.

Harry Westhoeve ontwerpt en vervaardigt nostalgische keukens op maat. Dit betekent dat alles mogelijk is! Hoe ziet jouw nostalgische droomkeuken eruit?

Onze kracht schuilt, naast een goede prijs-kwaliteit verhouding,
in de combinatie van veel ervaring, moderne machinerie
en passie voor het eindresultaat.

REALISATIE VAN UW OP MAAT GEMAAKTE KEUKEN

Het ontwerpen van uw keuken begint met de bepaling van de stijl, indeling en de gewenste apparatuur. Dit wordt uitgewerkt in een 3D-tekening die wordt ondersteund door een heldere begroting.

WAAROM EEN NOSTALGISCHE KEUKEN OP MAAT?

Denkt u vaak terug aan oude gezellige tijden? Dan past een nostalgische keuken zeker bij u! Nostalgische keukens zijn vaak van hout met eventueel een sierlijke afwerking. Naast het nostalgische karakter van deze keuken, komt ook de moderne techniek van nu erin terug.
Ik vervaardig nostalgische keukens handgemaakt in mijn werkplaats, hierdoor is elke keuken uniek! Als u kiest voor een nostalgische keuken, ga ik eerst samen met u om tafel om uw wensen en behoeften te bespreken. Daarna zal ik een 3D ontwerp maken, die ik graag aan u presenteer. Als dit uiteindelijk uw droomkeuken is, ga ik deze unieke nostalgische keuken vervaardigen in mijn werkplaats.

Landelijke keukens

Moderne keukens

Bekijk onze portfolio voor een overzicht van onze behaalde resultaten.