Bent u op zoek naar een keuken helemaal op maat gemaakt? Wij zijn specialist op het gebied van maatwerk keukens! Vanuit onze werkplaats in Ouddorp ontwerpen en vervaardigen wij maatwerk keukens. De mogelijkheden hierbij zijn onbeperkt. Dit betekent dat u kiest voor een unieke keuken, waar er maar 1 van is!

Hoe gaat in zijn werking?

Als u kiest voor een maatwerk keuken kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wilt u een jaren ’30 keuken? Een bijzonder werkblad met unieke keukenkastjes? Bij Harry Westhoeve Keuken en Interieurbouw is dit allemaal mogelijk!
Uw maatwerk keuken komt als volgt tot stand: Eerst gaan wij met u om tafel om te bespreken wat uw wensen en behoeften zijn. Hoe ziet uw droomkeuken er uit? Vervolgens komen wij thuis bij u langs om uw keuken op te meten. Op basis hiervan maken wij een 3D ontwerp welke wij graag aan u presenteren. Samen met u bespreken wij dan of de maatwerk keuken helemaal naar wens is. Als u hiermee akkoord gaat, kunnen wij uw keuken op maat gaan maken!

Onze kracht schuilt, naast een goede prijs-kwaliteit verhouding,
in de combinatie van veel ervaring, moderne machinerie
en passie voor het eindresultaat.

REALISATIE VAN UW OP MAAT GEMAAKTE KEUKEN

Het ontwerpen van uw keuken begint met de bepaling van de stijl, indeling en de gewenste apparatuur. Dit wordt uitgewerkt in een 3D-tekening die wordt ondersteund door een heldere begroting.

VERSCHILLENDE SOORTEN KEUKENS OP MAAT

Bij maatwerk keukens is alles mogelijk. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, ook kunt u er voor kiezen om stijlen te combineren. Enkele voorbeelden van stijlen zijn:

  • Boeren keukens
  • Houten keukens
  • Moderne keukens
  • Landelijke keukens

Landelijke keukens

Moderne keukens

Bekijk onze portfolio voor een overzicht van onze behaalde resultaten.