Houdt u van traditioneel en nostalgie? Een landelijke keuken is dan echt iets voor u! Landelijke keukens bezitten een bepaalde charme die echt iets gezelligs uitstralen.

Harry Westhoeve ontwerpt en maakt landelijke keukens op maat. Voor u betekent dit dat alles mogelijk is en er dus van elke keuken maar 1 is! Uw landelijke keuken is dan uniek.

Onze kracht schuilt, naast een goede prijs-kwaliteit verhouding,
in de combinatie van veel ervaring, moderne machinerie
en passie voor het eindresultaat.

REALISATIE VAN UW OP MAAT GEMAAKTE KEUKEN

Het ontwerpen van uw keuken begint met de bepaling van de stijl, indeling en de gewenste apparatuur. Dit wordt uitgewerkt in een 3D-tekening die wordt ondersteund door een heldere begroting.

HOE WORDEN DE LANDELIJKE KEUKENS OP MAAT GEMAAKT?

Tegenwoordig wordt er steeds meer geleefd in een keuken. Het is een centrale plaats in het huis geworden. Het is daarom van belang dat de landelijke keuken helemaal naar uw wensen en behoeften is ingericht.
Daarom ga ik eerst met u om tafel, tijdens dit gesprek is het belangrijk dat ik een beeld krijg van uw droomkeuken. Ook adviseer ik u graag. Als dit duidelijk is, zal ik de keuken bij u thuis opmeten. Aan de hand hiervan maak ik een 3D ontwerp van de keuken. Deze presenteer ik graag aan u. Als dit naar wens is, maak ik uw landelijke keuken op maat!

Landelijke keukens

Moderne keukens

Bekijk onze portfolio voor een overzicht van onze behaalde resultaten.