Bent u op zoek naar een handgemaakte houten keuken? Bij Harry Westhoeve laat u uw houten keuken en houten keukenaccessoires ontwerpen en vervaardigen!

Samen met u kijken we wat het beste voor u is!

Onze kracht schuilt, naast een goede prijs-kwaliteit verhouding,
in de combinatie van veel ervaring, moderne machinerie
en passie voor het eindresultaat.

WAAROM EEN HOUTEN KEUKEN OP MAAT?

Puur hout is een echte schoonheid! Houten keukens zijn vaak stoer en modern. Ik kijk samen met u welke houtsoort het beste bij u en uw wensen past. De houtsoorten zijn goed te combineren met natuursteen, RVS en beton. Doordat ik alle houten keukens met de hand maak, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Houten keukens kunnen zowel een klassieke uitstraling hebben als een landelijke en stoere uitstraling! Ook kunt u kiezen voor een massief houten keuken, hierbij kunt u denken aan houtsoorten zoals; eiken, essen en mahonie enzovoorts.
U kunt bij mij ook terecht voor houten keukenaccessoires, zowel voor uw huidige als voor uw nieuwe keuken. Ook deze houten keukenaccessoires worden ontworpen en gemaakt vanuit mijn werkplaats. Denk hierbij aan vakverdeling voor laden of aan het toevoegen van comfortabele laden in een bestaande kast.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERKING?

Ik ga eerst met u om tafel om te bespreken wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld een hele nieuwe houten keuken, een massieve houten keuken of alleen houten keukenaccessoires? Daarna zal ik bij u thuis langskomen om uw keuken op te meten. Op basis hiervan maak ik een 3D ontwerp, wat ik graag aan u presenteer. Als dit samen met u besproken is, ga ik de houten keuken of houten keukenaccessoires vanuit mijn werkplaats maken.

Landelijke keukens

Moderne keukens

Bekijk onze portfolio voor een overzicht van onze behaalde resultaten.