Wilt u een handgemaakte keuken geheel afgestemd op uw wensen? 

Vanuit mijn werkplaats ontwerp en vervaardig ik keukens en interieurs op maat. Samen kijken we wat uw wensen zijn, aan de hand hiervan maak ik ontwerp voor uw handgemaakte keuken!

Onze kracht schuilt, naast een goede prijs-kwaliteit verhouding,
in de combinatie van veel ervaring, moderne machinerie
en passie voor het eindresultaat.

WAAROM EEN MAATWERK KEUKEN?

Een handgemaakte keuken is altijd uniek en heeft een sterk persoonlijk karakter. Vooral boeren keukens of landelijke keukens. De mogelijkheden bij maatwerk keukens zijn ook onbeperkt. U kunt alles zelf samenstellen, denk hierbij aan de handgemaakte keukenaccessoires, de kleuren en de inbouwapparatuur. Door het kijken naar mijn portfolio kunt u wellicht inspiratie opdoen.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERKING?

Eerst ga ik met u om tafel om te kijken wat uw wensen en behoeften zijn voor uw handgemaakte keuken. Ook zal ik bij u thuis langs komen om de keuken in te meten. Uiteindelijk zal ik op basis hiervan een ontwerp maken wat ik vervolgens aan u presenteer in 3D. Het maken van de keuken gebeurt voornamelijk in de werkplaats. Hier komt het moderne machinepark en de ambachtelijke vaardigheden samen. Bij Harry Westhoeve kunt u ook terecht voor handgemaakte keukenaccessoires.

Landelijke keukens

Moderne keukens

Bekijk onze portfolio voor een overzicht van onze behaalde resultaten.