Bent u op zoek naar een eiken keuken? Harry Westhoeve ontwerpt en vervaardigt handgemaakte eiken keukens. Hierdoor is elke keuken uniek.

Als u een liefhebber bent van puur en duurzaam, is een ruw eiken keuken echt iets voor u! Houdt u meer van modern? Ook dit is mogelijk met een eiken keuken. Eiken keukens zijn vaak stijlvol en robuust. U kunt ook nog kiezen uit een gewone eiken keuken of een massief eiken keuken. Een massief eiken keuken bestaat 100% uit eiken, dit geeft een bijzondere uitstraling aan uw keuken.

Onze kracht schuilt, naast een goede prijs-kwaliteit verhouding,
in de combinatie van veel ervaring, moderne machinerie
en passie voor het eindresultaat.

REALISATIE VAN UW OP MAAT GEMAAKTE KEUKEN

Het ontwerpen van uw keuken begint met de bepaling van de stijl, indeling en de gewenste apparatuur. Dit wordt uitgewerkt in een 3D-tekening die wordt ondersteund door een heldere begroting.

HOE WORDEN MASSIEF EIKEN KEUKENS GEMAAKT?

Een keuken is een belangrijke ruimte in uw huis. Er wordt tegenwoordig steeds meer in een keuken geleefd. Uw keuken moet daarom helemaal naar wens zijn ingericht. Daarom is het belangrijk dat ik goed op de hoogte ben van uw wensen en behoeften. Ook zal ik bij u thuis uw keuken op komen meten. Op basis hiervan maak ik een 3D-ontwerp, dat ik graag aan u presenteer. Als u met het 3D-ontwerp akkoord gaat, ga ik uw eiken of massief eiken keuken vervaardigen.

Landelijke keukens

Moderne keukens

Bekijk onze portfolio voor een overzicht van onze behaalde resultaten.