Dromen worden werkelijkheid…

Gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje, samen kokkerellen of gewoon genieten van een heerlijke maaltijd . De keuken is in steeds meer woningen het centrale vertrek waar men leeft. Bij het samenstellen van de keuken kijken we daardoor niet alleen naar de praktische kant maar zeker ook naar het geheel van sfeer, harmonie en evenwicht. Hierdoor kunnen wensenpakketten uitgebreider en complexer worden. Door bij ons een keuken op maat te kiezen kunnen wij uw droomkeuken realiseren!

Realisatie van uw op maat gemaakte keuken

Het ontwerpen van uw keuken begint met de bepaling van de stijl, indeling en de gewenste apparatuur. Dit wordt uitgewerkt in een 3D-tekening die wordt ondersteund door een heldere begroting. Onze kracht schuilt, naast een goede prijs-kwaliteit verhouding, in de combinatie van veel ervaring, moderne machinerie en passie voor het eindresultaat.

Apparatuur voor uw keuken

Merk en of type apparatuur vormt nagenoeg nooit een beperking. Wij leveren van Aga cookers tot La Canche fornuizen, van Miele inbouw-koffieautomaat tot een Amerikaanse koelkast, maar ook een Etna gaskookplaat of Pelgrim combi-magnetron. Zolang het goed in het ontwerp van uw keuken past en aansluit bij uw wensen…

Landelijke & moderne keukens

Bekijk ons portfolio voor een overzicht van onze behaalde resultaten.

Landelijke keukens Moderne keukens