Boeren keukens

Bent u op zoek naar een handgemaakte landelijke, boeren keuken? Vanuit mijn werkplaats ontwerp ik boeren keukens en interieurs op maat van natuurlijke materialen. Samen met u kijk ik wat uw wensen zijn.

 

Typisch een boeren keuken

Een boeren keuken, ook wel eens nostalgische keuken genoemd, klinkt in de eerste instantie misschien wat suf, toch is dit helemaal niet het geval. Een boeren keuken versterkt vaak het huiselijke gevoel en straalt gezelligheid uit. De echte boeren keukens worden gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen. Meestal is dit hout en natuursteen. Deze materialen zorgen ervoor dat uw keuken echt warmte uitstraalt.
Naast het gebruik van de natuurlijke materialen, worden de boeren keukens ook gekenmerkt door het zichtbaar plaatsen van serviesgoed en potten. Ook bezitten de meeste boeren keukens kleine tegeltjes met eventueel een oud uiterlijk aan de wand. Deze aspecten benadrukken sterk de stijl van boeren keukens.

Interesse in een boeren keuken op maat?

Heeft u interesse in een boeren keuken of wilt u graag samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met mij op. U kunt bij mij niet alleen de gehele keuken laten maken, natuurlijk help ik u ook graag met losse onderdelen van uw boeren keuken.
Graag kom ik bij u thuis langs om de keuken in te meten en kijken wat voor u het beste uitkomt!
Boeren keuken