Bent u op zoek naar een handgemaakte landelijke, boeren keuken? 

Vanuit mijn werkplaats ontwerp ik boeren keukens en interieurs op maat van natuurlijke materialen. Samen met u kijk ik wat uw wensen zijn.

Onze kracht schuilt, naast een goede prijs-kwaliteit verhouding,
in de combinatie van veel ervaring, moderne machinerie
en passie voor het eindresultaat.

REALISATIE VAN UW OP MAAT GEMAAKTE KEUKEN

Het ontwerpen van uw keuken begint met de bepaling van de stijl, indeling en de gewenste apparatuur. Dit wordt uitgewerkt in een 3D-tekening die wordt ondersteund door een heldere begroting.

TYPISCH EEN BOEREN KEUKEN

Een boeren keuken, ook wel eens nostalgische keuken genoemd, klinkt in de eerste instantie misschien wat suf, toch is dit helemaal niet het geval. Een boeren keuken versterkt vaak het huiselijke gevoel en straalt gezelligheid uit. De echte boeren keukens worden gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen. Meestal is dit hout en natuursteen. Deze materialen zorgen ervoor dat uw keuken echt warmte uitstraalt.
Naast het gebruik van de natuurlijke materialen, worden de boeren keukens ook gekenmerkt door het zichtbaar plaatsen van serviesgoed en potten. Ook bezitten de meeste boeren keukens kleine tegeltjes met eventueel een oud uiterlijk aan de wand. Deze aspecten benadrukken sterk de stijl van boeren keukens.

Landelijke keukens

Moderne keukens

Bekijk onze portfolio voor een overzicht van onze behaalde resultaten.