Referenties

 

Dennis en Jacqueline en meneer Piet Bernard

Dennis en Jacqueline en meneer Piet Bernard“Toen wij ons ‘nieuwe’ oude huis kochten, hebben we gekozen om het huis te verbouwen en er tevens een stuk aan te zetten, zodat we meer ruimte kregen om een leefkeuken te creëren. Dagen en úúúúren hebben we gesproken, gepland en gedroomd over ‘de keuken’. Voordat we met Harry in contact kwamen, hadden we al een flinke dosis ‘huiswerk’ gedaan. We wisten, precies hoe we het wilden hebben. We hadden op het kale beton al lijntjes getrokken… maar nu moesten we nog iemand vinden, die van die lijntjes onze droomkeuken kon maken. Na verschillende interieur ontwerpers/bouwers gesproken te hebben, hadden we het beste gevoel bij het gesprek met Harry. Hij was rustig en luisterde heel goed naar onze wensen en probeerde ons geen andere mening op te dringen, daarentegen had hij wel leuke voorstellen. We zijn ‘samen’ aan het project begonnen. Harry heeft na de nodige gesprekken het ontwerp gemaakt. Vervolgens is hij begonnen met het bouwen. Zodra er stukken klaar waren, werden die naar ons gebracht om geschilderd te worden en zo is de keuken tot stand gekomen. Tijdens het bouwen zijn er nog dingen aangepast en veranderd, dit is erg prettig, omdat je niet alles van tevoren kan bepalen. Tijdens het bouwen heb ik vooralsnog twijfels gehad omtrent de indeling. Ik kan me herinneren dat ik tegen mijn man zei tijdens het verven: “volgens mij bouwen we die ruimte helemaal vol en kunnen we niet eens meer fatsoenlijk door de deur”, nou het tegendeel is waar, de keuken is ruimtelijk en is precies zo geworden zoals we het bedacht hadden. Kortom onze droom-keuken is uitgekomen! Ons fornuis (de AGA six-four) is ook geleverd via Harry, dit was ideaal, we hoefden niets te regelen, de planning lag geheel bij Harry. Het fornuis op zich is fantastisch. Mijn man en ik hebben een hele verschillende manier van koken en op dit fornuis kunnen wij ons allebei helemaal uitleven!”

Bekijk onze keuken

Daan en Heleen Pijl

De keuken, precies zoals wij wensten!
“Aangezien onze keuken na een ouderdom van 25 jaar letterlijk en figuurlijk barsten ging vertonen, besloten wij over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe keuken. Na diverse keukenzaken te hebben bezocht, was het ons duidelijk dat wij “onze keuken” niet zouden aantreffen in een reguliere keukenzaak. Oorzaken: alles heeft een standaard maatvoering, de mogelijkheid om kastjes of lades op maat te laten maken ontbrak, een bepaald profiel was niet in de gezochte kleur of materiaal te leveren en vaak werd niet begrepen wat er precies gewenst werd. Na toch enkele offertes op te laten maken, hebben we de internetsite van Harry Westhoeve bekeken en besloten we contact op te nemen om te kijken of hij een keuken kon maken precies naar onze wensen en passend in ons budget. En dat bleek mogelijk te zijn! Na goed overleg vooraf en vele contacten tijdens het maken en plaatsen van de keuken, is het ontwerp van onze keuken uitgevoerd precies hoe wij wensten. We zijn hierbij uitstekend begeleid door de heer Westhoeve. Feilloos werd aangevoeld wat wij bedoelden en ingespeeld op onze ideeën. Om een aantal praktische en leuke details te noemen:

Omdat wij een kleine keuken hebben en weinig kastruimte, zijn het werkblad en de onderkasten 5 cm. dieper uitgevoerd. Onder de kookplaten is een brede besteklade aangebracht, met indeling op maat, welke normaliter niet onder de kookplaten zou passen. Aangezien we in de toekomst een grotere koelkast willen, is bij de huidige inbouwkoelkast rekening gehouden met extra ruimte achter de deur, welke ruimte nu een mooie vakverdeling heeft voor het bewaren van wijnflessen. Aan weerszijden van het kookgedeelte zijn verborgen kruidenkastjes aangebracht. Ook onder de spoelbak, waar meestal een niet te gebruiken gedeelte zit vanwege alle afvoerbuizen, zijn schuiflades en prullenbakken op maat aangebracht. Verder is de afwerking van gehele keuken zeer nauwkeurig uitgevoerd. Wij zijn dan ook zeer te spreken over het resultaat; een strakke eiken keuken met een landelijke knipoog!”

Fam. Korthals

Keuken Korthals“Na vele bezoeken aan keukenshowrooms werd het ons duidelijk, dat wij voor een keuken in onze nieuwbouwwoning daar niet konden slagen. Vormgeving, materialen, afwerking en maten, we hadden er zo onze eigen ideeën over. Harry Westhoeve kon deze ideeën verwerkelijken en zelfs aanvullen met vele praktische oplossingen. In dezelfde stijl als de keuken heeft Harry Westhoeve eveneens de binnenhuisaftimmering voor zijn rekening genomen in de vorm van badkamer-/toiletmeubelen, inloopkast, wandkast, radiatorbetimmeringen, plinten en deurlijsten enz. Het uiteindelijke resultaat geeft een grote bijdrage aan ons dagelijkse woonplezier en niet onbelangrijk tegen een schappelijke prijs. Wij kunnen u de diensten van Harry Westhoeve van harte aanbevelen.”

Bekijk onze keuken

Erik-Jan en Miranda Overgaauw

“Toen we op zoek gingen naar een nieuwe keuken werd al snel duidelijk dat we die niet konden vinden bij een ‘gewone’ keukenzaak. Uiteindelijk zijn we bij Harry Westhoeve te Ouddorp terechtgekomen. Vanaf het eerste moment klikte het. Harry is een aantal keren bij ons thuis geweest om alles tot in detail door te spreken. De keuken is dan ook precies geworden zoals wij het in gedachten hadden: een “DROOMKEUKEN” op maat. Helemaal handgemaakt van degelijke materialen met een Belgisch hardstenen werkblad en spoelbak. Wij hebben gekozen voor een handgeschilderde afwerking van de keuken. De bijpassende kast die los staat van het keukenblok is heel leuk geworden, hierin zijn de koelkast en de combimagnetron onzichtbaar weggewerkt. Het is een echte “WOONKEUKEN” geworden waar we heel blij mee zijn. Iedereen die onze keuken ziet is enthousiast! Harry Westhoeve heeft door zijn professionele en persoonlijke manier van werken onze droomkeuken gerealiseerd! Wij kunnen Harry Westhoeve Keuken- en Interieurbouw dan ook van harte aanbevelen.”

C & M Hooghoudt

Keuken Hooghoudt“Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van onze keuken, zoals ook op de foto´s te bewonderen is. De persoonlijke benadering van de heer Westhoeve heeft ons gedurende het hele proces bijzonder aangesproken. In goed overleg hebben we onze initiële voorstelling van een stoere en landelijke keuken, daadwerkelijk kunnen realiseren. Harry Westhoeve hebben we dan ook leren kennen als een zeer precieze en betrokken keuken- en interieurbouwer. Het is echt maatwerk en met een goede, maar iets langere voorbereiding is het mogelijk alles in de juiste maatvoering te realiseren. In ons geval hebben we gekozen voor een extra diep, verspringend en hoog werkblad. Ook de breedte van de kastjes en lades zijn aangepast aan de maten van de keuken. Een leuk en in de praktijk ook zeer praktisch detail, is de vaatwasser op hoogte. Wij zijn zeer trots op onze keuken en hebben dan ook zondermeer ingestemd om als referentie voor deze site te dienen.”

Bekijk onze keuken