Hoe het begon bij Harry Westhoeve

Ruim 17  jaar geleden ben ik, Harry Westhoeve, begonnen als zelfstandig timmerman / keukenmonteur en heb ik mij steeds verder gespecialiseerd in het vervaardigen van keukens, kasten en interieurelementen. Inmiddels is Jaap Zijlmans mede-eigenaar en hebben we een team van vakmensen die elke dag bezig zijn om maatwerk te leveren. Dat maatwerk kan ook voor u zijn, laat u verrassen door de mogelijkheden in maatwerk, of het nu om een complete keuken gaat, om een badkamermeubel, een kamer en suite of een garderobe-kast. Alles is bespreekbaar.

Onze werkwijze

Indien u interesse heeft, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Dergelijke gesprekken doen wij graag op afspraak zodat we alle tijd voor u hebben. Wij inventariseren uw wensen en wij presenteren diverse, verrassende mogelijkheden. Op basis van dit gesprek ontvangt u van ons een voorstel met richtprijs.
“Duidelijkheid voor alles” is ons motto! Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of het contactformulier gebruiken.

Werkplaats

Onze moderne werkplaats bevindt zich in Ouddorp (op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee). Hier vervaardigen wij de keukens en interieurelementen. De projecten worden hier grondig voorbereid en zo ver als mogelijk afgewerkt. Zo kunnen we de montage van de elementen zo efficiënt mogelijk uitvoeren met zo min mogelijk ongemak voor u.

Werkplaats_Harry_westhoeve

Ons Team

Harry_Westhoeve    Jaap_Zijlmans    Jaap_van_der_Bok    Maurice_de_Klepper

Harry Westhoeve                                     Jaap Zijlmans                                              Jaap van der Bok                                      Maurice de Klepper