Eiken keukens

Bent u op zoek naar een eiken keuken? Harry Westhoeve ontwerpt en vervaardigt handgemaakte eiken keukens. Hierdoor is elke keuken uniek.
Als u een liefhebber bent van puur en duurzaam, is een ruw eiken keuken echt iets voor u! Houdt u meer van modern? Ook dit is mogelijk met een eiken keuken. Eiken keukens zijn vaak stijlvol en robuust. U kunt ook nog kiezen uit een gewone eiken keuken of een massief eiken keuken. Een massief eiken keuken bestaat 100% uit eiken, dit geeft een bijzondere uitstraling aan uw keuken.

Hoe worden massief eiken keukens gemaakt?

Een keuken is een belangrijke ruimte in uw huis. Er wordt tegenwoordig steeds meer in een keuken geleefd. Uw keuken moet daarom helemaal naar wens zijn ingericht. Daarom is het belangrijk dat ik goed op de hoogte ben van uw wensen en behoeften. Ook zal ik bij u thuis uw keuken op komen meten. Op basis hiervan maak ik een 3D-ontwerp, dat ik graag aan u presenteer. Als u met het 3D-ontwerp akkoord gaat, ga ik uw eiken of massief eiken keuken vervaardigen.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken keuken op maat?

Bent u geïnteresseerd in een eiken of massief eiken keuken of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met mij op! Ik help u graag verder!